EXPOSEREN / REGISTREREN

Hier vind je informatie over de mogelijkheid een showroom te huren (tijdelijk of permanent) en hoe je als vakbezoeker en consument je kunt registreren om het centrum te bezoeken.

Het is mogelijk om DWI als vakbezoeker en consument te bezoeken. Je kunt je eenvoudig laten registreren in ons nieuwe digitale systeem. Na registratie heb je altijd toegang tot DWI.

REGISTREREN ALS VAKBEZOEKER EN CONSUMENT

Na registratie ontvang je van ons per mail een persoonlijke link met QR-code, dit is je toegangsbewijs.

Voor registratie als vakbezoeker hebben wij nodig: firmanaam, naam, KVK-nummer, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer. Je kunt deze gegevens bij je volgende bezoek meenemen of mailen naar info@dewoonindustrie.nl

Gebruik voor je registratie onderstaande button.

DWI bevindt zich letterlijk in het centrum van het land en fungeert als kloppend hart voor de woonbranche. Dit is de locatie waar jaarlijks unieke woonevents worden georganiseerd als Spotlight, de Voor- en Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock. Het zijn events die allemaal in het teken staan van inspiratie en in- novatie. Op dit moment exposeren 150 toonaangevende merken in ons centrum.

TIJDELIJK OF PERMANENT

Wil je meer informatie over het centrum en de mogelijkheid om een showroom te huren? Neem dan contact met ons op of vraag de documentatie aan via onderstaande button.